AZOO: webinar Informatika u razrednoj nastavi – održano predavanje “Programiranje kroz igru u prvom razredu osnovne škole koristeći metodu Mema” na 7. webinaru Informatika u razrednoj nastavi

U četvrtak 11. ožujka 2021. godine u 18:30 sati, u okviru 7. webinara Informatika u razrednoj nastavi u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, članice Društva kibernetičara prof. dr. sc. Marina Čičin-Šain i doc. dr. sc. Snježana Babić održale su predavanje na temu Programiranje kroz igru u prvom razredu osnovne škole koristeći metodu Mema. Događaj je realiziran koristeći platformu Zoom te je bilo prisutno ukupno 422 sudionika(ice).

Zahvaljujemo svim prisutnima, učiteljicama i učiteljima razredne nastave te nastavnicama i nastavnicima informatike, na njihovim upitima i komentarima danima tijekom našeg predavanja. Posebno zahvaljujemo, višoj savjetnici za informatiku i računalstvo gospođi Nadici Kunštek iz Agencije za odgoj i obrazovanje i gospodinu Darku Jurekoviću na pozivu i organizacijskom dijelu događaja.

Svi zainteresirani za navedenu temu pozvani su na sljedeći virtualni događaj koji će se održati 25. 3. 2021.

Do tada, hvala i srdačan pozdrav svima!

Članice Društva kibernetičara