Poziv školama Primorsko-goranske i Istarske županije za sudjelovanje na savjetovanju Računala u obrazovanju unutar konvencije MIPRO 2021 (Opatija, 27. 9. – 1. 10. 2021.)

Drage kolegice i kolege,

i ove godine, od 27.9. do 1.10.2021. u Opatiji unutar hibridne konvencije MIPRO 2021, održava se savjetovanje Računala u obrazovanju. Na tom savjetovanju nastavnice i nastavnici te druge zainteresirane osobe imaju prilike razmijeniti iskustva o korištenju nove tehnologije u nastavnom procesu. Bilo bi korisno da učesnici iz Primorsko-goranske i Istarske županije iskoriste priliku blizine održavanja ovakvog međunarodnog skupa. Na skupu učestvuju autori i slušatelji iz preko 20 zemalja, a nekima je upravo MIPRO bio prva prilika gdje su objavili svoj stručni i/ili znanstveni rad.

Ako je netko iz Vaše sredine zainteresiran(a) da se upozna s radom ovog skupa, molimo da ispuni online upitnik. Za ostale informacije slobodno nam se obratite na e-mail: marina.cicinsain@gmail.com i/ili drustvokiberneticararijeka@gmail.com , pri čemu ćemo Vam dati upute kako sudjelovati kao gost na ovogodišnjem savjetovanju Računala u obrazovanju.

Ovo savjetovanje Računala u obrazovanju nalazi se u Katalogu stručnih skupova za 2021 godinu objavljenog od Agencije za odgoj i obrazovanje.

Predsjedništvo udruge

Društvo kibernetičara Rijeka