Održan webinar “CybeMEMA” :-)

U ponedjeljak 13. 11. 2023. godine s početkom u 18.00 sati održan je webinar “CybeMEMA”:-) na temu: Uvodno o metodi MEMA i njenoj primjeni u 1. razredu osnovne škole za rano učenje programiranja i razvoj logičkog razmišljanja. Ovaj webinar je organiziran na inicijativu učiteljica iz OŠ Gola koje su dobile prvu informaciju o metodi Mema na radionici njihovog projekta “Rijeke znanja” od naših članica Udruge Tihane Welle i Lene Raucher.

Na webinaru su sudjelovale i učiteljice razredne nastave te nastavnice i nastavnici informatike iz više hrvatskih škola: OŠ Gola; OŠ Gornja Vežica, Rijeka; OŠ Turnić, Rijeka; OŠ “Vjekoslav Klaić”, Garčin/OŠ “dr. Stjepan Ilijašević”, Oriovac; Katolička osnovna škola. Predavanje su održale izvorna autorica metode Mema prof. dr. sc. Marina Čičin-Šain i izv. prof. dr. sc. Snježana Babić, a istome su prisustvovale i članice naše Udruge Tihana Welle i Lena Raucher.

Obzirom na iskazani interes organiziramo i sljedeći webinar te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na novom događaju  27. 11. 2023. (više možete pročitati u sljedećoj objavi).

Hvala učiteljicama iz OŠ Gola na inicijativi i svim drugim sudionicima na aktivnom sudjelovanju!

Radujemo se nastavku suradnje!