Poziv školama Primorsko-goranske županije za sudjelovanje na savjetovanju Računala u obrazovanju unutar konvencije MIPRO 2022 (Opatija, 23. 5. – 27. 5. 2022.)

Drage kolegice i kolege,

unutar jubilarne hibridne međunarodne konvencije MIPRO 2022 održava se savjetovanje Računala u obrazovanju u periodu od 23. 5.  do 27.5. 2022. u Opatiji u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic i hotela Admiral.

Na tom savjetovanju nastavnice i nastavnici, učiteljice i učitelji te drugi zainteresirani dionici obrazovnog sustava imaju prilike razmijeniti iskustva o korištenju nove tehnologije u nastavnom procesu. Bilo bi korisno da učesnici iz Primorsko-goranske i Istarske županije iskoriste priliku blizine održavanja ovakvog međunarodnog skupa. Na skupu učestvuju autori i slušatelji iz preko 20 zemalja, a nekima je upravo MIPRO bio prva prilika gdje su objavili svoj stručni i/ili znanstveni rad.

Ako je netko iz Vaše sredine zainteresiran(a) da se upozna s radom ovog skupa, molimo da ispuni online upitnik. Za ostale informacije slobodno nam se obratite na e-mail: marina.cicinsain@gmail.com i/ili drustvokiberneticararijeka@gmail.com , pri čemu ćemo Vam dati upute kako sudjelovati kao gost na ovogodišnjem savjetovanju Računala u obrazovanju.

Ovo savjetovanje Računala u obrazovanju nalazi se u Katalogu stručnih skupova za 2022 godinu objavljenog od Agencije za odgoj i obrazovanje.

Veselimo se Vašem dolasku i našoj suradnji!

Predsjedništvo udruge

Društva kibernetičara Rijeka